20 juli - Tour de pedaleur

Zaterdag 20 juli a.s. nodigt onze sponsor Pedaleur-bikes je van harte uit voor de Tour de Pedaleur!

Een dag die volledig in het teken staat van samen fietsen, genieten van gezelligheid en de prachtige Gelderse omgeving. Er zijn twee schitterende routes uitgestippeld: een van ongeveer 100 kilometer voor de racefietsers en een route van ongeveer 55 kilometer voor de e-bikers. Na afloop ontspannen we met een biertje (of frisje) en een heerlijke burger van de barbecue terwijl we gezamenlijk de spannende finale van de 20e Tour de France etappe bekijken. En het beste van alles? Het inschrijfgeld van €5,- komt volledig ten goede aan Bergh in het Zadel, een goed doel dat zich inzet voor kankeronderzoek.

 

Ja, ik schrijf me in!
Ik wil meer informatie!

 

Pieterpad op fiets (extra editie)

Iedereen kent de befaamde wandelroute; het Pieterpad. Ook voor fietsers is er een soortgelijke route die de contouren van het iconische Pieterpad volgt en je van Pieterburen in Noord-Nederland naar het uiterste zuidelijkste puntje van Nederland brengt; de Sint-Pietersberg onder Maastricht.

NL Tour Rides organiseert de Pieter Ride, ten bate van Fonds Gehandicaptensport. Fiets in 4 dagen dwars door Oostelijk Nederland, geheel verzorgd inclusief hotels, begeleiding onderweg, verzorgingsposten, etc.

De 1e editie van 4 t/m 7 juli 2024 was uitverkocht binnen 3 weken. Daarom komt er van 5 tot en met 8 september 2024 een tweede editie waarvoor de inschrijving nu geopend is!

PAK JE DE HANDSCHOEN OP? ER ZIJN SLECHTS 100 STARTPLAATSEN BESCHIKBAAR. DUS WEES ER SNEL BIJ.

Meer informatie en inschrijven >>>>

Fietsavondtuur in de Lorraine

Graag willen wij jullie voorstellen aan een unieke bestemming voor jullie volgende fietsavontuur: onze sfeervolle chambres d’hôtes (bed & breakfast) in de prachtige Franse regio Lorraine!

De Lorraine staat bekend om zijn adembenemende landschappen, schilderachtige dorpjes en uitdagende fietsroutes die zich uitstrekken over heuvels en valleien. Het is de perfecte bestemming voor gepassioneerde wielerfans die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Enkele hoogtepunten van onze bed & breakfast:

  • Schitterende omgeving: De Lorraine biedt een gevarieerd landschap, van glooiende heuvels tot schilderachtige meren en uitgestrekte bossen. Jullie zullen betoverd worden door de schoonheid van de natuur terwijl jullie de nodige kilometers verslinden.
  • Comfortabele faciliteiten: Onze bed & breakfast is voorzien van comfortabele kamers en moderne voorzieningen. Na een dag op de fiets kunnen jullie heerlijk ontspannen en genieten van onze gastvrijheid.
  • Fietsvriendelijke voorzieningen: Wij begrijpen de behoeften van fietsliefhebbers. Daarom bieden wij een veilige fietsenstalling, gereedschap voor kleine reparaties, de mogelijkheid om de fietsen af te spuiten en een wasje te draaien om de volgende dag weer fris van start te kunnen.
  • Korte afstand vanaf Nederland: Een ander groot voordeel is de korte afstand vanaf Nederland. Jullie kunnen de Lorraine binnen enkele uren bereiken, waardoor het een ideale bestemming is voor een weekendje weg.

Wij willen jullie graag uitnodigen om een compleet verzorgd fietsweekend bij ons te boeken. Of jullie nu op zoek zijn naar uitdagende beklimmingen of ontspannen tochten door pittoreske dorpjes, de Lorraine heeft voor ieder wat wils.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen. Voor een kleine sfeerimpressie verwijs ik jullie graag naar bijgevoegde digitale flyer. Wij staan klaar om jullie een onvergetelijke fietservaring te bezorgen.

Met sportieve groet,

Gerrit en Lucie
L’Orchidée Sauvage
www.lorchideesauvage.nlMet vriendelijke groet,

Lucie & Gerrit

* Inchecken is mogelijk vanaf 16.00 uur omdat we nog o.a. bezig zijn om de kamers voor onze gasten gereed te maken. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Fietsexpeditie Franse Alpen

Wil je sterker in je zadel zitten en beter je eigen koers bepalen? Zowel op de fiets als ook in het dagelijks leven? Wil je ontdekken wat jouw talent is en hoe je die (meer) kan inzetten? Hoe het is om natuurlijke weerstand te ervaren en hoe je hierop mee kunt bewegen? De ‘Fietsexpeditie Franse Alpen’ biedt je de kans om op een positieve, pragmatische en diepgaande manier uitgebreid met deze vragen aan de slag te gaan (en je eigen krachtige antwoorden te vinden daarop).

Meer over de expeditie, of bekijk de poster.

Doetinchem Cycling Club