Welkom bij onze club

1. Heb je contact met ons opgenomen, dan vragen we je om een aantal gegevens: b.v. vragen over je wielerervaring, maar ook je emailadres en telefoonnummer. Die ervaringsgegevens hebben we nodig om een inschatting te maken voor indeling in één van onze groepen. Daarna melden we dat aan onze coórdinator. Die zorgt ervoor dat je 3x kunt meefietsen. Hierna beslis je of je lid wordt en/of de groep waarin je gefietst hebt bij je past.
2. Ben je lid geworden. Gefeliciteerd. We waarderen dat heel erg.
Je ontvangt dan een welkomstmail. Direct na de aanmelding ontvang je een persoonlijke mail waarin we jou welkom heten bij Doetinchem Cycling Club. Je ontvangt een informatiefolder, waarin je belangrijke informatie over de vereniging kunt vinden en we verwijzen jou naar het schema van de clubritten. Je krijgt ook een e-mailadres of telefoonnummer als je vragen hebt.
3. We zorgen dat je een buddy krijgt. Dat kan de koerskapitein/coördinator van de groep zijn. Iemand die zich een beetje bekommerd om jou als nieuwe lid. Hij of zij fiets deze rit naast jou, leert jou de regels van het rijden in een groep, vertelt meer over de vereniging en zorgt dat jij je goed voelt. De buddy nodigt jou ook uit voor andere clubactiviteiten.
4. De wegkapitein maakt, vooraf aan jouw eerste rit, een praatje naar de groep en heet je welkom. We vinden het belangrijk dat het nieuwe lid een aantal contactmomenten heeft met verschillende personen uit de groep.
5. Nieuwe leden worden op de clubsite/nieuwsbrief welkom geheten. Zo weten alle clubleden dat er een nieuw lid is bijgekomen. Hopelijk voel je je daarmee welkom.
6. We blijven tijdens het seizoen monitoren of je het naar je zin hebt.