MTB mee met DCC

Voor iedereen een geschikte groep

Het gehele jaar door wordt er op zondag met de club getraind in het Montferland, met daarbij een stuk Elten. Hierbij wordt in groepen gefietst, ingedeeld in verschillende niveaus. Afhankelijk van de aanwezigen op zondag wordt de groep opgesplitst in 3 tot 5 groepen, zodat iedereen met een groep mee kan fietsen die bij zijn of haar niveau past.

Elke groep heeft zo zijn vaste begeleiders, deze bepalen doorgaans het tempo, daarnaast kiezen zij vaak de route die in Elten wordt gefietst. Deze route door Elten kan iedere week verschillen, omdat hier geen vaste mountainbike route ligt.

Naast het Montferland wordt er op de eerste zondag van de maand de mountainbike route van de Posbank gefietst. De leden die willen, gaan dan naar de Posbank, maar er blijft altijd wel een groep in het Montferland fietsen.

Verder wordt er ook op woensdagavond getraind, in de zomerperiode wordt er in het Montferland gefietst en in de winterperiode wordt er met de mountainbike op de weg gefietst.

Fiets vrijblijvend mee

Elke zondag kun je met ATB-club de Pedaleur deelnemen aan de clubfiets tochten. We vertrekken om 9.15 uur vanaf parkeerterein Hettenheuvel in Braamt.Iedere eerste zondag van de maand kan er gefietst worden op de Posbank, vertrek per fiets om 8.00 uur vanaf Wielerhuis de Pedaleur, om 8.30 uur per auto of om 9.00 uur verzamelen op de parkeerplaats bij Restaurant Houtplaats (6991 JD Rheden)Dit is in Rheden, vanaf de Steeg op de rotonde bij het pannenkoekenhuis rechtsaf een klein stukje de Posbank oprijden, daarna rechts de parkeerplaats oprijden.